Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
ATHLETIKA GLUTAMINE
SKU: Amino-40
ATHLETIKA SPORT NUTRITION
38,00 €

Σκεύασμα απόλυτης καθαρότητας 100% κρυσταλλικής γλουταμίνης. Κυρίαρχος και πρωτεύον παράγοντας αντικαταβολισμού, αποτοξίνωσης, ανάρρωσης και προστασίας της δομικής και λειτουργικής ακεραιότητας του βλεννογόνου του γαστρεντερικού συστήματος.

Γεύση
Το προϊόν είναι σε έλλειψη Ενημέρωσε με!
GLUTAMINE 400GR
 
 

Σκεύασμα απόλυτης καθαρότητας 100% κρυσταλλικής γλουταμίνης. Το πιο απαραίτητο αμινοξύ και από τα απαραίτητα αλλά και από τα μη απαραίτητα στα οποία τυπικά ανήκει και το ίδιο. Κυρίαρχος και πρωτεύον παράγοντας αντικαταβολισμού, αποτοξίνωσης, ανάρρωσης και προστασίας της δομικής και λειτουργικής ακεραιότητας του βλεννογόνου του γαστρεντερικού συστήματος. Η δε αντικαταβολική του δράση είναι τόσο ισχυρή ώστε μπορεί να προάγει κατά κάποιο τρόπο το μυϊκό αναβολισμό σε τέτοιο σημείο ώστε ο αθλητής να μην κινδυνεύει ποτέ από σύνδρομο υπερ-προπόνησης. Άλλο ένα πλεονέκτημα της γλουταμίνης είναι ότι αυξάνει τη φυσική παραγωγή αυξητικής ορμόνης στο σώμα. Έχει αποδειχτεί ότι η λήψη και μόνο 2 γραμμαρίων L-Glutamine αυξάνουν τα επίπεδα της GH.

 
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 5 γραμμάρια αμέσως μετά την άσκηση. Η δόση μπορεί να αυξηθεί σε 5 g τέσσερις φορές την ημέρα, όπως απαιτείται.