Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
ErgoBCAA
SKU: Amino-7
ERGO NUTRITION
27,90 €

Τα ErgoBCAA (branched chain amino acids ή αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) βοηθούν στην καταπολέμηση της κούρασης και ενδυναμώνουν του μυς ύστερα από ένα έντονο αθλητικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το προϊόν είναι σε έλλειψη Ενημέρωσε με!

ERGOBCAA™ - ΑΜΙΝΟΞΕΑ

Τα αμινοξέα και ειδικά τα BCAA (branched chain amino acids ή αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας) βοηθούν στην καταπολέμηση της κούρασης και ενδυναμώνουν του μυς ύστερα από ένα έντονο αθλητικό πρόγραμμα προπόνησης. Τα BCAA είναι τρία απαραίτητα αμινοξέα: η λευκίνη, η ισολευκίνη και η βαλίνη (απαραίτητα αμινοξέα ονομάζονται αυτά που δεν μπορεί να παράγει το σώμα και άρα πρέπει να λαμβάνονται από τη διατροφή).

Αυτά τα τρία αμινοξέα αποτελούν περίπου το 1/3 των σκελετικών μυών του ανθρώπινου σώματος. O ρόλος των BCAA είναι εξαιρετικά σημαντικός στη δομή των πρωτεϊνών.

Ο μεταβολισμός των BCAΑ παρουσιάζει ιδιαιτερότητες. Μετά την πρόσληψή τους από τη διατροφή δεν ξεκινά ο καταβολισμός τους στο συκώτι, αλλά στους μυς, ενώ τα επίπεδά τους στο αίμα επηρεάζουν την πρόσληψη στον εγκέφαλο των πρόδρομων αμινοξέων για την σύνθεση νευροδιαβιβαστών. Aσκούν ρυθμιστικό ρόλο στον μεταβολισμό σε πολλαπλά επίπεδα: στην σύνθεση των πρωτεϊνών στους μυς, στην έκκριση ινσουλίνης, στην ορμονική ισορροπία και έκκριση αναβολικών ορμονών και στον μεταβολισμό των αμινοξέων στον εγκέφαλο. 

Η επιστήμη έχει δείξει ότι τα BCAA ενεργοποιούν την απελευθέρωση της ινσουλίνης, μιας αναβολικής ορμόνης που βοηθάει στην ανάπτυξη των μυών. Η ινσουλίνη, ως αναβολική ορμόνη, παίζει σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των αθλητών, μεταξύ άλλων εμποδίζοντας τη παιρετέρω διάσπαση των μυών μετά από έντονη προπόνηση (πχ ασκήσεις με βάρη) διατηρώντας έτσι τη μυική μάζα.

Η λήψη BCAA ασφαλώς και προωθεί τη σύνθεση πρωτεϊνών, επομένως και το χτίσιμο νέου μυϊκού ιστού, ενώ προμηθεύουν με επιπλέον ενέργεια κατά τη διάρκεια μια έντονης άσκησης και καταπολεμούν την κούραση του εγκεφάλου. Τα BCAA μπορούν επίσης, σε αντίθεση με άλλα αμινοξέα, να χρησιμοποιηθούν ως ενέργεια κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης έντονης άσκησης.

Οδηγίες Χρήσης :

Πάρτε 2 ταμπλέτες πριν και άλλες 2 μετά την προπόνησή, ή όπως σας έχει συστήσει ο διατροφολόγος σας.

Περιεχόμενο: 120 κάψουλες