Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
COLLAGEN VITAL
SKU: Joint-7
SWEDISH SUPPLEMENTS
45,00 €

Το COLLAGEN VITAL είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με πεπτίδια κολλαγόνου Peptan® από υδρολυμένο κολλαγόνο σε μορφή σκόνης. Στο προϊόν μας, προστίθενται πεπτικά ένζυμα DigeZyme®, μαγνήσιο και βιταμίνη C που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου και της δομής των οστών.

Γεύση
Το προϊόν είναι σε έλλειψη Ενημέρωσε με!

COLLAGEN VITAL 400gr

 

 

Το COLLAGEN VITAL είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με πεπτίδια κολλαγόνου Peptan® από υδρολυμένο κολλαγόνο σε μορφή σκόνης. Στο προϊόν μας, προστίθενται πεπτικά ένζυμα DigeZyme®, μαγνήσιο και βιταμίνη C που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου και της δομής των οστών. Το κολλαγόνο είναι μια φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στους ιστούς μας όπως το δέρμα, τα οστά, οι τένοντες, τα μαλλιά και τα νύχια. Το κολλαγόνο αποτελεί σχεδόν το 30% της πρωτεΐνης του σώματος και μειώνεται σταθερά με την ηλικία, έτσι ένα συμπλήρωμα είναι μια καλή βοήθεια στη διατήρηση της κινητικότητας και της υγείας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι ένα συμπλήρωμα κολλαγόνου αποτρέπει τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί επίσης να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης σε υπάρχοντες τραυματισμούς. Το Peptan® εξάγεται από βοοειδή βοσκής και παράγεται και φέρει εμπορικό σήμα από την παγκόσμια ηγετική εταιρεία Russelot. Το Collagen Vital είναι επίσης ένα προϊόν Paleo και Keto φιλικό.

  • Το κολλαγόνο είναι σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων.
  • Το κολλαγόνο είναι σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία του χόνδρου και της δομής των οστών.
  • Το κολλαγόνο είναι σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία των δοντιών και των ούλων.

 

Δοσολογία: 1 scoop σε 250-350ml νερό με άδειο στομάχι το πρωί πριν το πρωινό. Αν χρειάζετε άλλο ένα πριν τον ύπνο.