Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
DeepCutz
SKU: Λιποδιαλύτες-19
SWEDISH SUPPLEMENTS
40,00 €

Το Deep Cutz είναι ένα προσεκτικά ισορροπημένο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από τα υπερβολικά υγρά, για παράδειγμα πριν από φωτογράφηση, ζύγισμα για έναν αγώνα με όρια βάρους ή αν ανταγωνίζεστε στο bodybuilding. Το Deep Cutz περιέχει μια προηγμένη φόρμουλα με έως και 11 συστατικά.

DeepCutz 90caps Magnun 

 

Το Deep Cutz της Suedish Supplements είναι ένα προσεκτικά ισορροπημένο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από τα υπερβολικά υγρά, για παράδειγμα πριν από φωτογράφηση,ζύγισμα για έναν αγώνα με όρια βάρους ή αν ανταγωνίζεστε στο bodybuilding. Το Deep Cutz περιέχει μια προηγμένη φόρμουλα με έως και 11 συστατικά. Πρόκειται για εκχυλίσματα φυτών και εκχυλίσματα βοτάνων υψηλής ποιότητας με παραδοσιακά μακροχρόνια χρήση και τεκμηριωμένη λειτουργία. Πάρτε 1 δόση (4 κάψουλες) απλωμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ των γευμάτων με νερό. Η χρήση του προϊόντος παράλληλα με την άσκηση και μια καλή διατροφή δίνει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Θυμηθείτε να πίνετε επιπλέον νερό ενώ χρησιμοποιείτε διουρητικά καθώς διεγείρει το σώμα για να απελευθερώσει πιο εύκολα υγρά.

Μερικά από τα κύρια συστατικά του Deep Cutz είναι:

Εκχύλισμα πικραλίδας που λέγεται ότι έχει ιδιότητες καθαρισμού. Η πικραλίδα δρα ως αποτελεσματικό διουρητικό που βοηθά τα νεφρά να καθαρίσουν τα απόβλητα, το αλάτι και το υπερβολικό νερό αυξάνοντας την παραγωγή ούρων. Τα συμπληρώματα πικραλίδας μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε τα υπερβολικά υγρά ενεργοποιώντας τα νεφρά για να αποβάλλουν περισσότερα ούρα και επιπλέον αλάτι ή νάτριο.

Το Mjölon χρησιμοποιείται για τη συμβολή του στη φυσιολογική λειτουργία της ουροδόχου κύστης και παραδοσιακά χρησιμοποιείται για κυστίτιδα. Το Mjölonblad περιέχει ουσίες που στα ούρα μετατρέπονται σε ήπια βακτηριοκτόνο ουσία, υδροκινόνη, η οποία μπορεί να αντισταθμίσει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο ουροποιητικό σύστημα. Το φυτό φαίνεται επίσης να έχει διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το τσουκνίδα έχει πολλά θετικά οφέλη για την υγεία. Το πιο ελπιδοφόρο και διερευνημένο όφελος του εκχυλίσματος τσουκνίδας σχετίζεται με την επίδρασή του στα νεφρά. Ως αποτελεσματικό διουρητικό (διουρητικό), η ούρηση διεγείρεται, αποτρέποντας το σχηματισμό λίθων στα νεφρά (επίσης στη χοληδόχο κύστη). Στη συνέχεια θα πρέπει να φροντίσετε να πίνετε επιπλέον νερό.

Τα μούρα αρκεύθου θεωρούνται αντισηπτικά για λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και κυστίτιδα και έχουν ισχυρή διουρητική δράση.

Τα βακκίνια έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι τα βακκίνια έχουν επίσης αυτό το αποτέλεσμα. Ο χυμός περιέχει μια ουσία που καθιστά πιο δύσκολη την προσκόλληση των βακτηρίων, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότερα από τα βακτήρια ξεπλένονται με τα ούρα. Τα βακκίνια θεωρούνται επίσης από πολλούς ότι είναι διουρητικά

Η βιταμίνη Β6 βοηθά στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας του σώματος - η οποία με τη σειρά της είναι ζωτικής σημασίας για την ισορροπία αλατιού και νερού στο σώμα.

 

Δοσολογία: Πάρτε 1 δόση (4 κάψουλες) απλωμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας μεταξύ των γευμάτων με νερό.