Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
ErgoVites
SKU: VITAMINS-9
ERGO NUTRITION
21,90 €

Η ErgoVites™ είναι μια υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, πλήρη φόρμουλα πολυβιταμινών και μετάλλων, μια ιδανική επιλογή για εκείνους που επιζητούν να ενισχύσουν την διατροφή τους.

ERGOVITES™ - Φόρμουλα Πολυβιταμίνης & Μέταλλα 

Συχνά οι διατροφικές μας συνήθειες καθιστούν τη διατροφή μας ελλειπή σε θρεπτικά συστατικά, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να μην λαμβάνει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που είναι αναγκαία για την σωστή και ισορροπημένη λειτουργία του.  

Η ErgoVites™ είναι μια υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, πλήρη φόρμουλα πολυβιταμινών και μετάλλων, μια ιδανική επιλογή για εκείνους που επιζητούν να ενισχύσουν την διατροφή τους με όλα εκείνα τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία (βιταμίνες και μέταλλα) που είναι απαραίτητα και αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού. 


Πρώτα η Διατροφή, μετά τα Συμπληρώματα 

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Δεν αναπληρώνουν μια σωστή διατροφή και τα ωφέλη των τροφίμων. Μια σωστή πολυβιταμίνη όμως, όπως η  ErgoVites™, μπορεί να λειτουργήσει ως μια "διατροφική ασφάλεια". 

Η συμπλήρωση της διατροφής με βιταμίνες και μέταλλα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμη για εκείνους που για κάποιο λόγο η διατροφή που ακολουθούν ενδέχεται να παρουσιάζει ελλείψεις ή για εκείνους που έχουν αυξημένες διατροφικές ανάγκες και επιζητούν μια ενισχυμένη διατροφή σε θρεπτικά συστατικά. Τέτοια άτομα μπορεί να είναι εκείνα που για ειδικούς λόγους ακολουθούν μια συγκεκριμένη δίαιτα ή που δεν έχουν σωστές διατροφικές συνήθειες ή που για προσωπικούς λόγους αποφεύγουν συγκεριμένες κατηγορίες τροφίμων. Επίσης οι αθλητές ή εκείνοι που ασκούνται συστηματικά ή οι γυναίκες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενδέχεται να έχουν ανάγκη να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν την διατροφή τους.  

Η συμπλήρωση της διατροφής με την ErgoVites™ μπορεί να προλάβει ελλείψεις σε βιταμίνες και μέταλλα. 

Με την ErgoVites™ μπορείτε να οφελειθείτε με τους ακόλουθους τρόπους:

  • Βελτίωση της φυσικής και νοητικής κατάστασης   
  • Αυξάνει την ενέργεια, την δύναμη και αντοχή του οργανισμού  
  • Δρα ως αντι-οξειδωτικό 
  • Προλαμβάνει διατροφικές ελλείψεις σε βιταμίνες και μέταλλα  
  • Μειώνει το stress
  • Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και την γενικότερη αίσθηση μιας καλής υγείας

Οδηγίες Χρήσης:

Εάν δεν υπάρχει διαφορετική οδηγία από τον διαιτολόγο σας, λαμβάνετε 2-3 κάψουλες* την ημέρα 


* Η ErgoNutrition™ χρησιμοποιεί τις υψηλής βιοδιαθεσιμότητας φυτικές κάψουλες CAPSUGEL® για τα προϊόντα της.  

* Πιστοποίηση Halal και Kosher 

Περιεχόμενο: 75 κάψουλες