Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
AMI-NO XPRESS
SKU: Amino-42
SCITEC
30,90 €

Το AMI-NO XPRESS είναι μια φόρμουλα αμινοξέων για την διάρκεια της προπόνησης με 19 προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά που είναι σημαντικά για μεγάλης διάρκειας προπονήσεις!

Γεύση

AMI-NO XPRESS 440gr

Ανεβάστε την ένταση στις προπονήσεις σας με τη νέα φόρμουλα AMI-NO XPRESS!

Το AMI-NO XPRESS είναι μια φόρμουλα αμινοξέων για την διάρκεια της προπόνησης με 19 προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά που είναι σημαντικά για μεγάλης διάρκειας προπονήσεις!

Η Betaine είναι η ουσία που παράγει το νιτρικό οξείδιο από τα παντζάρια. Η Betaine έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική στην αύξηση του ΝΟ (νιτρικό οξείδιο), βελτιώνοντας έτσι την απόδοση και διεγείροντας τη μυϊκή μάζα χωρίς λίπος. Η Betaine μειώνει επίσης την παραγωγή της θειολακτόνης ομοκυστεΐνης, η οποία σε ορισμένα επίπεδα μπορεί να επηρεάσει τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Φροντίσαμε να σας προσφέρουμε υψηλής απορρόφησης αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των BCAA και της L-αργινίνης (πρόδρομος του Νιτρικού Οξειδίου και Κρεατίνης). Και για πρώτη φορά προσθέσαμε καθαρή L-κιτρουλίνη (ένας ακόμη καλύτερος ενισχυτής νιτρικού οξειδίου!) Μαζί με το μηλικό οξύ και το άλφα-κετογλουταρικό άλας L-αργινίνης (AAKG) που αποτελούν βασικά ενδιάμεσα σημαντικών μεταβολικών κύκ

λων. Όλα τα επιπλέον αμινοξέα, βήτα-αλανίνη, βιταμίνες και μέταλλα θα σας κρατήσουν σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια της σκληρής προπόνησης!

Ο φωσφόρος και οι βιταμίνες B6, B12 συμβάλλουν στον φυσιολογικό μεταβολισμό που παράγει ενέργεια. Οι βιταμίνες B9 και B12 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Η βιταμίνη C βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη άσκηση. Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και στη σύνθεση των πρωτεϊνών. Το μαγνήσιο και ο φωσφόρος συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών. Το κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης και στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.