Δωρεάν μεταφορικά με αγορές 70€ και άνω 

telephone 01 Τηλεφωνικές παραγγελίες 210 60 81 215

myofit.gr/new
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ERGO NUTRITION

logo9

.

Η ErgoNutrition™ Hellas είναι το υποκατάστημα της ErgoNutrition™ GmbH, η οποία είναι μια Ελβετική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής με έδρα την Λουκέρνη. 

Η εταιρεία παρέχει υψηλής ποιότητας, (pharmaceutical grade), συμπληρώματα διατροφής για αθλητές επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, bodybuilders, λάτρεις του fitness και για όλους εκείνους που φροντίζουν συνειδητά την υγεία τους δια μέσω μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. 

Τα προϊόντα της ErgoNutrition™ παράγονται στην Ολλανδία και στις ΗΠΑ και είναι σύμφωνα με τις αυστηρότατες ποιοτικές προδιαγραφές της EFSA (Ε.Ε) και του FDA (ΗΠΑ) σε Πιστοποιημένες εγκαταστάσεις κατά HACCP, ISO και GMP, ενώ οι πρώτες ύλες για την παραγωγή προμηθεύονται από τους πιο φημισμένους, για την ποιότητά τους, παραγωγούς Οίκους παγκοσμίως, καθιστώντας τα προϊόντα μας ποιοτικά φαρμακευτικού επιπέδου. 

Στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα της ErgoNutrıtıon™ γνωστοποιούνται στον ΕΟΦ.

Με βαθιά γνώση και εμπειρία στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, έχουμε μια ισχυρή τεχνογνωσία στην βελτίωση και συμπλήρωση των διαιτητικών αναγκών όσων ασκούνται επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με κάποιο άθλημα. Τα προϊόντα της ErgoNutrition™, σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης, έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν με τα απαραίτητα δομικά στοιχεία που χρειάζεστε για να πετύχετε την αύξηση των επιπέδων ενέργειας, την ενίσχυση της ανάπτυξης της μυϊκής μάζας, τη μείωση του σωματικού λίπους, και την καθημερινή ευεξία.

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% απαλλαγμένα από οποιαδήποτε απαγορευμένη ουσία σύμφωνα με τους κανονισμούς της WADA και τον εκάστοτε επικαιροποιημένο κώδικα antidoping, καθιστώντας όλα τα προϊόντα την πιο ασφαλή επιλογή με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.