Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.myofit.gr προβάλλει και διαθέτει τα προϊόντα μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας Παπαϊωάννου Αριστείδης – Myofit, με έδρα το Αγ. Ιωάννου 43-Αγία Παρασκευή, Αττικής, στην Ελλάδα (Α.Φ.Μ: 018701224 / Δ.Ο. Υ Χολαργού).

Σας συμβουλεύουμε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.myofit.gr.

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις επειδή η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην επάνω ιστοσελίδα www.myofit.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και την συναίνεσή σας με αυτούς.

Όροι σύμβασης

Η Myofit διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες της. Η Myofit έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Η Myofit δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει απροσδόκητα. Οι φωτογραφίες των προϊόντων δεν μπορούν να απεικονίζουν ακριβώς το προϊόν που περιγράφεται.

Περιορισμός ευθύνης

Η Myofit δεν ευθύνεται έναντι των πελατών της για ζημιές που προκύπτουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Δεν εγγυάται το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να παράσχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα τους.

Η Myofit προσπαθεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν λάθη σε τιμές και προϊόντα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας.

Η Myofit δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή / και ποινικής φύσης ούτε για τυχόν ζημιά από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους για λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία ή / και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή / και με αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή / και πληροφορίες που διατίθενται από αυτόν ή / και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και / ή υπηρεσίες ή / και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.myofit.gr αποδέχονται εκ των προτέρων ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα για κοινοποίηση, δημοσίευση, αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή διάδοση με άλλους τρόπους οποιασδήποτε περιγραφής που είναι παράνομη, βλαβερή, απειλητική, προσβλητική, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει ύπαρξη ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί, (όπως εσωτερικές ενδοεταιρικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται από οποιαδήποτε συμφωνία εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε εφεύρεση, εμπορικό σήμα ή εμπορικό σήμα ή / ή μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα ιδιοκτησίας τρίτων, περιέχει κακόβουλους ιούς λογισμικού ή άλλους κωδικούς, αρχεία ή προγράμματα που η πρόκληση ζημίας, η καταστροφή ή η πρόκληση κακής λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού του υπολογιστή, ηθελημένα ή παρανόμως παραβιάζει το ισχύον ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο και τις διατάξεις του, μπορεί να παρενοχλήσει τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτός ο ιστοχώρος αποτελεί την επίσημη ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Παπαϊωάννου Αριστείδη – Myofit. Το σύνολο του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Παπαϊωάννου Αριστείδη – Myofit και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας καθώς και από διεθνείς συμβάσεις. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Παπαϊωάννου Αριστείδη – Myofit, δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα των εταιριών καθώς και τα λογότυπα της Myofit είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά χαρακτηριστικά

Υπαναχώρηση – Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του www.myofit.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Myofit.

β. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα – ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (20) είκοσι ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το Myofit μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την ολοκλήρωσή της, στείλτε e-mail στο info@myofit.gr (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση), εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6081215.

Εγγύηση Προϊόντων (Οργάνων)

Τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας και τηρούν όλες τις προδιαγραφές.

Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έχετε την δυνατότητα αντικατάστασης του με την εγγύηση που θα βρείτε στην συσκευασία σας.

Θα πρέπει για το λόγο αυτό να μας ενημερώσετε το αργότερο μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή του.

Τα έξοδα μεταφοράς για την αντικατάσταση του προϊόντος βαρύνουν το Myofit.