Ασφάλεια συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων

Το Myofit λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους. Σε περίπτωση απώλειάς τους ή διαρροής τους θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί. Προτείνεται η χρησιμοποίηση “ισχυρών” κωδικών (αποτελούνται από γράμματα και αριθμούς) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερ. γέννησης κ.τ.λ).

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο του Myofit και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά

Οι συνεργάτες της Myofit έχουν μεγάλη εμπειρία και πολύπλευρη γνώση των αθλητικών συμπληρωμάτων και αναζητούν συνεχώς τα πλέον ποιοτικά και εγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν τον οργανισμό και είναι κατάλληλα για αθλητές όλων των βαθμίδων.

Τόσο στο ηλεκτρονικό όσο και στο φυσικό κατάστημα Myοfit στην Αγία Παρασκευή θα βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα από αθλητικά συμπληρώματα, αξεσουάρ και όργανα γυμναστικής. Έχει αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρίες ΒRL, Athletika Nutrition, Neovite και Swedish Supplements .