Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή επιστροφή των χρημάτων σας εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτές υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 

1. Είναι απαραίτητο να έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα στο 210-6081215 εντός 14 ημερολογιακών ημερών, ενώ επίσης το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

2. Οι επιστροφές θα πρέπει να πραγματοποιούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS Courier) και όχι με το ταχυδρομείο.

3. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

4. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

5. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

6. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, η Myofit έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

MYOFIT – Αγίου Ιωάννου 50 – Αγία Παρασκευή T.K. 15342.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους αποστολής, προχωρούμε σε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία των προϊόντων, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία επιστροφής:

Με εταιρεία ταχυμεταφοράς (ACS Courier):

  1. Είναι απαραίτητο να έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα στο 210-6081215 εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
  1. Συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με τα προϊόντα με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών του καταστήματός μας (ACS Courier) και με χρέωση παραλήπτη. Μέσα στο πακέτο αποστολής, θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο θα μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν, καθώς και την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.
  1. Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, προχωρούμε σε αντικατάσταση ή πίστωση του αντίστοιχου ποσού στον τραπεζικό σας λογαριασμό, Paypal ή πιστωτική σας κάρτα, εφόσον η αρχική πληρωμή είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο.
  1. Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή του πακέτου από την εταιρεία διαπιστωθεί ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε μπορεί να γίνει δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Στο φυσικό κατάστημα της Myofit: 

Καλείτε στο 210-6081215, για να προηγηθεί συνεννόηση ή/και παραγγελία του προϊόντος με το οποίο θα γίνει η αντικατάσταση. Στη συνέχεια, φέρνετε το προϊόν στον χώρο του καταστήματος μαζί με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο και αφού γίνει έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, πραγματοποιείται είτε επιστροφή της αξίας του προϊόντος στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία ή παραλαβή του νέου προϊόντος.