Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Αντικαταβολή τοις Μετρητοίς
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. 
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας που θα εμφανιστεί αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. 
Στη συνέχεια, παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210 6081215 ή μέσω e-mail στο info@myofit.gr .

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: 138002320004602
IBAN: GR1801401380138002320004602

Πιστωτική Κάρτα
Κάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα. Μέσω της ασφαλούς σύνδεσης του καταστήματός μας με την πύλη πληρωμών της Alpha Bank, διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα της συναλλαγής σας καθώς και των δεδομένων της.
Η Myofit δεν συλλέγει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, τα οποία διαχειρίζεται η τράπεζα σε ασφαλές περιβάλλον SSL 128-bit.

Paypal
Η εταιρεία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας – FSA και διευκολύνει με ασφάλεια τη διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Η απόκτηση λογαριασμού PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον PayPal λογαριασμό σας προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν στο www.paypal.com.